Sucul de ananas de 500 de ori mai eficient in crizele tuse decat siropurile din farmacii

SUCUL DE ANANAS EFICIENT IN CRIZELE DE TUSE

2125
Suc de ananas

In anotimpul rece, multi dintre noi ajungem sa racim si mai apoi sa tusim foarte tare. În timp ce cei mai mulți dintre oameni alearga la magazin pentru medicamentele fără prescripție medicală, ambalate cu coloranți artificiali și substanțe chimice, altii prefera să aleaga modul natural de tratament și să evite efectele secundare nocive ale siropurilor de tuse disponibile în comerț.

Ati fi surprinsi de cât de multe remedii naturale dispunem chiar in momentul de fata. Sucul de ananas este unul dintre aceste ingrediente minunate de vindecare pentru a calma o tuse persistenta sau durerile in gat.

În 2010, cercetătorii indieni au testat eficacitatea substanțelor naturale, cum ar fi sucul de ananas, pentru a trata tuberculoza. Ei au descoperit că un amestec de suc de ananas cu miere, piper și sare de Himalaya funcționează foarte bine pentru a dizolva mucusul și pentru a calma o tuse persistentă. Pacienții sau recuperat până la 5 ori mai repede cu acest remediu natural de ananas în comparație cu siropurile de tuse care se vand in farmacii fara prescriptie medicala.

Beneficiile sucului de ananas

Ananasul contine o enzima puternica numite bromelain, care acționează ca un antioxidant pentru a reduce inflamația și umflarea sinusurilor. Elimină bacteriile și luptă împotriva infecțiilor.

Doar o ceașcă de suc de ananas pur conține 50% din recomandările zilnice de vitamina C, un alt antioxidant puternic pentru întărirea sistemului imunitar și pentru a calma o durere în gât sau tuse.

Cititi si:
ULEIUL DE OREGANO CEL MAI PUTERNIC ANTIBIOTIC NATURAL

Alături de bromalain și vitamina C, ananasul este de asemenea o bună sursă de vitamina A, tiamină, riboflavină, vitamina B-6, acid folic, acid pantotenic, magneziu, mangan și potasiu.

Rețetă puternică pentru suprimarea tusei naturale

Dacă aveți un storcător de fructe, este mai bine să vă faceți propriul suc de ananas sau să optați pentru suc natural de ananas în stare proaspătă. Cele mai multe branduri disponibile în comerț conțin prea mult zahăr și arome adăugate

  • 1 cană de suc de ananas
  • ¼ ceasca de suc proaspat de lamaie
  • 1 bucată de ghimbir (aproximativ 3 centimetri)
  • 1 lingură de miere de buna calitate
  • Vârf de cuțit de sare Himalaya
  • ¼ linguriță de ardei iute de cayenne

Amestecați toate ingredientele. Luați ¼ ceașcă din acest remediu de până la 3 ori pe zi și tusea sau durerea în gât va dispărea în cel mai scurt timp.