Tratament natural pentru Helicobacter pylori

TRATAMENTUL NATURAL AL INFECTIEI CU HELICOBACTER PYLORI

3603
helicobacter-pylori
helicobacter-pylori

Helicobacter pylori este o bacterie care se găseşte la foarte mulţi oameni în stomac şi în tractul digestiv. Se estimează că 50% din populația lumii este infectată cu această bacterie și majoritatea oamenilor nu cunosc acest lucru. Helicobacter pylori creşte în stomac și în tractul digestiv. Acest articol explică de ce este atât de important să se utilizeze tratamente naturale de helicobacter pylori pentru eradicarea completă a acestei bacterii, în loc să se utilizeze antibiotice cu prescripție.

Conform datelor de la O.M.S., aceste bacterii sunt responsabile pentru până la 80% din ulcerele gastrice și 90% din ulcerele duodenale. Helicobacter pylori este cauza multor alte tulburări digestive, inclusiv reflux de acid. Helicobacter pylori se poate răspândi prin alimente și apă contaminate și prin contact de la gură la gură.

Simptomele infecţiei cu Helicobacter pylori

Persoanele infectate cu Helicobacter pylori pot avea sau nu simptome. Dar, dacă aveți aceste simptome, ar fi mai bine să testați pentru această și alte bacterii sau paraziți:

 • Malnutriție
 • Tulburări și inflamații ale celulelor
 • Oboseală
 • Flatulență
 • Balonare
 • Durere abdominală
 • Diaree
 • Reflux de acid
 • Greaţă
 • Scaune inchise la culoare
 • Numărul scăzut de eritrocite (anemie)
 • Ulcer stomacal sau peptic
 • Gastrită
 • Respiratie urat mirositoare
 • Astm
 • Probleme de piele, cum ar fi acnee rozacee

Tratamentul natural al Helicobacter pylori

Se începe întotdeauna cu o curățare gastrointestinală pentru a curăța tractul. Helicobacter pylori se ascund și sunt “protejate” de mucus, astfel încât celulele imune nu pot ajunge la ele.

O curăție gastrointestinală, prin consumul de fibre mari, funcționează ca o mătură pentru a curăța tractul intestinal și a expune aceste bacterii.

Odată ce bacteriile sunt expuse, paraziticidele naturale vor putea să intre în contact cu bacteriile pentru a le îndepărta complet de pe căptușeala peretelui intestinal.

O curățare a paraziților va ucide complet toți paraziți, bacterii, drojdii și ciuperci. În prezența Helicobacter pylori, există o mare probabilitate ca există și alți microbi dăunători și o posibilitate de supraaglomerare bacteriană intestinală.

Paraziticidele sunt ierburi care se recomandă a fi luate în doze foarte scăzute și sigure pentru a ucide treptat microbii nocivi. O cantitate mai mare de paraziticide nu înseamnă ca este mai bine! Uciderea prea multor bacterii poate provoca o reacție Herxheimer în care cantitatea imensă de microbi care mor vor produce mai multe toxine decât ficatul poate elimina. Ceea ce este cel mai important este faptul ca un parazit distrus cu antibiotice naturale este nu distruge şi bacteriile bune de langă el.

Broccoli si varza conțin cel mai mare nivel de sulforafan

Un studiu publicat în ediția din aprilie 2009 a revistei Cancer Prevention Research a constatat că consumul zilnic de germeni de broccoli inhibă creșterea Helicobacter pylori și reduce riscul de gastrită la persoanele infectate cu bacteriile.

Studiul a descoperit că sulforafanul este un antibiotic puternic, natural, care eradichează în mod eficient Helicobacter pylori.

Precursorul sulforafan-glucorafaninei – este prezent în multe plante crucifere crude (neprelucrate). Acesta este hidrolizat de o enzimă care este prezentă în intestinul uman. Procesul începe de îndată ce leguma este mestecată sau prelucrată (în acest caz, sucuri sau amestecate), făcând sulforafanul ușor disponibil în timp ce se deplasează prin sistemul gastrointestinal.

Deci, câţi germeni de broccoli ar trebui consumaţi zilnic pentru această terapie bactericidă? Potrivit studiului: (70 grame) pe zi timp de două luni. Se pun lăstarii de broccoli într-un blender și se toarnă puțină apă caldă și se lasa la înmuiat timp de aproximativ 10 minute. Aceasta va crește biodisponibilitatea sulforaphanei pentru a obține cele mai multe din ele. Se amestecă cu ajutorul blenderului apoi se serveşte.

Sucul de varza cruda

În locul germenilor de broccoli care pot fi mai greu gasiţi, se poate încerca sucul de varză care are un conținut ridicat de sulforaphane. Sucul de varza a fost raportat ca fiind benefic pentru vindecarea ulcerului peptic si a refluxului acid.

6 Alimente care sunt benefice in lupta cu Helicobacter pylori

Helicobacter pylori tratament naturist

Varza de Bruxelles este o altă legumă cruciferă care a fost raportată ca fiind la fel de eficientă în eradicarea infestării cu H. pylori.

Usturoiul este un antimicrobian bine cunoscut și a fost raportat că este eficient pentru cel puțin 13 infecții cunoscute, incluzând H. pylori.

Uleiul de cocos este una dintre cele mai bune surse de acid lauric și caprilic. Studiile arată că, atunci când acești acizi intră în contact cu drojdiile și paraziții, aceștia sunt capabili să descompună membranele celulare ale microbilor, împiedicând microbii nocivi să crească și să se înmulțească.

Mierea Manuka are 13 de acizi lactici vii, cu proprietăți unice, care au fost raportate pentru a eradica mai mult de 250 tulpini clinice de bacterii, inclusiv anumite soiuri rezistente la antibiotice. Are calități antiseptice superioare, care sunt cu mult superioare altor tipuri de miere când vine vorba de uciderea bacteriilor.

 • Calitate articol
5

Rezumat

Helicobacter pylori este o bacterie care se găseşte la foarte mulţi oameni în stomac şi în tractul digestiv. Se estimează că 50% din populația lumii este infectată cu această bacterie și majoritatea oamenilor nu cunosc acest lucru. Tratamentul natural al infectiei cu Helicobacter pylori.